Informatiemarkt

Tijdens het congres is er een uitgebreide informatiemarkt in de vorm van een expo-pagina. Op deze pagina vindt u alle sponsoren. Door op hun logo te klikken krijgt u nader informatie over de organisatie en wordt u geïnformeerd over hun activiteiten op het gebied van ondersteuning van mensen met hersenletsel. Met een deel van de sponsoren kunt u ook rechtstreeks contact leggen.

Wilt u/uw organisatie op de expo-pagina promoten? Neem dan contact op met het secretariaat.

Deelnemende organisaties:

AXON leertrajecten

AXON leertrajecten is een gespecialiseerd opleidingsinstituut op het gebied van hersenletsel. AXON biedt opleidingen aan waarin de achtergronden van hersenletsel en de begeleiding van mensen met hersenletsel in de praktijk centraal staan. Het cursusaanbod is afgestemd op verschillende beroepsgroepen in sectoren van zorg, revalidatie, onderwijs, wonen, dagbesteding en arbeidsintegratie. Een overzicht vindt u op de website.

Hersenletsel Alliantie

Sinds september 2018 is de Hersenletsel Alliantie opgericht op initiatief van de Hersenstichting en partners bestaande uit: landelijke beroepsverenigingen, (kennis)netwerkorganisaties, de patiëntvereniging Hersenletsel.nl en actie- en behandelprogramma’s.

Door de oprichting van de Hersenletsel Alliantie is het mogelijk geworden om op het allerhoogste niveau in het land afstemming te hebben over de zorg en ondersteuning voor mensen met hersenletsel. He doel van de Alliantie is bij te dragen aan de verbetering van zorg en ondersteuning voor mensen met hersenletsel. Dit doen wij door op landelijk niveau professionals met elkaar te verbinden. Professionals bereiken wij via onze partners.

Hersenstichting

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. We richten ons niet op één aandoening, maar zetten breed in op baanbrekende oplossingen. Oplossingen om de
hersenen gezond te kunnen houden, beter te behandelen en mensen met een hersenaandoening helpen mee te doen in de maatschappij. Om dat mogelijk te maken, financieren we innovaties en onderzoek, geven we voorlichting en zetten we het belang van onze hersenen op de publieke en politieke agenda.
Ga met ons in gesprek op het HersenletselCongres.

Effectyf

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat, door het hele land. Onze specialisten kennen de impact van onzichtbare gevolgen van hersenletsel op het werk. Wij coachen ‘on the job’ en gaan voor een haalbare en duurzame uitkomst voor alle betrokkenen. Ga met ons in gesprek op het HersenletselCongres.

Pro persona - Expertisecentrum Neuropsychiatrie

Expertisecentrum Neuropsychiatrie Winkler in Wolfheze onderzoekt, behandelt en adviseert mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) in combinatie met psychische stoornissen of gedragsproblemen. Dit doen wij in de kliniek (Winklerkliniek) of vanuit de polikliniek (Thalamus).

rdgKompagne

rdgKompagne is de grootste adviseur en leverancier in Nederland van communicatiehulpmiddelen (of spraakcomputers), computeraanpassingen en omgevingsbediening (domotica) voor mensen met een handicap. rdgKompagne heeft een breed aanbod aan hulpmiddelen, dat varieert van “interactief snoezelen” voor het op gang brengen van de taalontwikkeling tot geavanceerde computers met oogbesturing.