Klaasjan van Haastrecht
Sander Houdijk

JIJ en E-health....

Aan de hand van praktische voorbeelden maken wij tastbaar hoe JIJ morgen al een rol kan spelen in het toepassen van E-Health.
Ontdek hoe en waarom jouw werk(rol) aan het veranderen is en hoe er vandaag de dag al mee begonnen is.
In deze interactieve workshop ga JIJ 'hands on' aan de slag met nieuwe technologieën en inspireren wij jou om de kansen hiervan te (laten) benutten, gelijk morgen al!

N.J. van Haastrecht

Als Coördinator SmartLab bij Sophia Revalidatie zorgt Klaasjan van Haastrecht voor de verbinding tussen patiënten, professionals, bedrijfsleven en studenten met nieuwe technologische innovaties, gericht op de revalidatiezorg.
Hierbij combineert hij zijn achtergrond als manager en ergotherapeut met zijn enthousiasme voor innovatie.

A.P. Houdijk

Als fysiotherapeut werkt Sander Houdijk met de patiënten en kent hij de dagelijkse barrières van zorgverleners goed. Als staffunctionaris zorginnovatie heeft hij daarnaast de kans om inzicht te krijgen in de veranderingen die gaan komen en begrijpt daarom beleidskeuzes beter. Deze combinatie van kennis maakt hem zeer gepassioneerd om dit met jullie te delen!
Hij gelooft dat de zorg voor patiënten, ondanks tijden van bezuinigingen, door innovaties van dezelfde hoge kwaliteit kan blijven. Er zijn veelbelovende mogelijkheden voor snelle toepassing van technologie in de zorg.

Hand-out

Lees hier de hand-out van de presentatie.
A2 Haastrecht en Houdijk

 

Zaal
Erica

Presentatieronde 1

Tijd  12.00 - 13.00 uur

Leeftijdscategorie cliënten/patiënten
Kinderen/Jongeren
Volwassenen
Ouderen

Niveau
WO, (post)HBO, (post) MBO

Sector
Gehandicaptenzorg, Verpleeghuiszorg/ouderenzorg, Maatschappelijk werk, Revalidatie/Ziekenhuis, Ambulante zorg.

Beroepsgroep
Gedragskundigen, paramedici, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, revalidatieartsen, (GZ-)psychologen, woonbegeleiders, activiteitenbegeleiders, coördinerend begeleiders, ambulant begeleiders (zorg), maatschappelijk werkenden,  verzorgenden, teamleiders, managers ADL-ers en consulenten.