Wie doet er mee?

Een kennismaking met de theaterwerkplaats

De Theaterwerkplaats is een theatercollectief, een gezelschap van mensen met liefde voor theater, beweging, dans en muziek. Het collectief is divers en bestaat uit dansers, acteurs en muzikanten met of zonder NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Zij werken met elkaar samen en komen tot voorstellingen en performances al of niet in samenwerking met instanties, scholen, instellingen of bedrijven. Doel is theater in te zetten als empathisch, inzicht gevend en verbindend instrument.
Spelers maken kennis met zichzelf en de ander, het onderwerp of gegeven en komen improviserend en al of niet in afstemming met de opdrachtgever tot een voorstelling die uitnodigt tot je verplaatsen in elkaar, in problematiek of thema. In deze workshop laten we het publiek kennismaken met de meerwaarde van deze vorm van theater.

De Theaterwerkplaats is onderdeel van Nieuw Amstelrade.

Hemmo Drexhage

Hemmo Drexhage is als dramadocent, muziekdocent en begeleider educatieve en muzische activiteiten verbonden aan Nieuw Amstelrade. Drama, beweging en muziek worden binnen en buiten deze setting ingezet als verbindend element. Plezier, samenwerken en diversiteit staan daarbij centraal.

Hand-out

Lees hier de hand-out van de presentatie.
Na afloop van het congres.

Zaal

Presentatieronde

Tijd

Niveau
WO, (post) HBO,  (post) MBO

Sector
Gehandicaptenzorg, Verpleeghuiszorg/ouderenzorg, Revalidatie/Ziekenhuis, Ambulante zorg.

Beroepsgroep
Gedragskundigen, paramedici, verpleegkundig specialisten, revalidatieartsen, (GZ-)psychologen, ambulant begeleiders (zorg), consulenten en huisartsen.