C3 Daan Theeuwes Centrum voor intensieve neurorevalidatie

Een focus kliniek voor jonge mensen met ernstig hersenletsel.
Sinds september 2018 is er in Nederland een revalidatiecentrum gespecialiseerd in de behandeling van jonge mensen tussen 16 en 35 jaar met ernstig niet aangeboren hersenletsel. In deze presentatie zult u meer horen over de aanleiding van de start van dit centrum, over de connectie met het Shepherd Center in Atlanta en wat deze behandeling uniek in Nederland maakt. Er wordt ingegaan op inclusie- en exclusie criteria en er is tijd voor vragen.

Monika Kop - Wijering

Sinds augustus 2018 is Monika Kop - Wijering als Programmamanager in het Daan Theeuwes Centrum voor intensieve neurorevalidatie verantwoordelijk voor alle facetten die samenhangen met de behandeling van jonge mensen tussen 16 en 35 jaar met ernstig niet aangeboren hersenletsel. Haar achtergrond als zowel revalidatiearts als arts Maatschappij en Gezondheid, komt hierbij goed van pas.

Hand-out

Lees hier de hand-out van de presentatie.
Na afloop van het congres.

Zaal Bach 4

Presentatieronde 3

Tijd 15.30 - 16.30 uur

Niveau
WO, (post) HBO,  (post) MBO

Sector
Gehandicaptenzorg, Maatschappelijk werk, Revalidatie/Ziekenhuis, Ambulante zorg.

Beroepsgroep
Paramedici, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, revalidatieartsen, (GZ-)psychologen, medewerkers indicatie-organen, zorgloketten en gemeenten, maatschappelijk werkenden, verzorgenden, managers en andere geïnteresseerden.