Selecteer een pagina

Duizeligheid bij hersenletsel; waarom en wat kun je er tegen doen?

Duizeligheid bij hersenletsel komt vaak voor bij zowel traumatisch als niet-traumatisch hersenletsel, maar wordt weinig onderkend.

Duizeligheid bij hersenletsel komt vaak voor bij zowel traumatisch als niet-traumatisch hersenletsel, maar wordt weinig onderkend.

Het is een klacht die veel leed veroorzaakt en verdient het om nader beschouwd te worden.

Wat is de oorzaak en wat kun je er tegen doen zijn belangrijke vragen die consequenties hebben voor de dagelijkse praktijk.

Na deze lezing heb je een beter begrip van duizeligheid, waar je op moet letten als iemand zich met deze klacht presenteert en ook welke behandelmogelijkheden er zijn.

Agali Mert

Agali Mert

Agali Mert werkt als revalidatiearts en is gespecialiseerd in duizeligheid, balans- en evenwichtsproblematiek. Hij is een expert op het gebied van het ontwerp van Virtual Reality en Serious Games toepassingen voor de revalidatie. Hij is lid van het Expert Panel Interactive Technologies van de Europese Commissie. Hij is eigenaar van een  praktijk enkel en alleen gericht op de behandeling middels Virtual Reality en bewegingsplatform voor mensen met complexe duizeligheid, evenwichts- en balansproblemen. Hij is daarnaast lid van de commissie Serious Games van de Dutch Society for Simulation in Healthcare en van de commissie Kwaliteitsbeleid van de Vereniging van Revalidatieartsen.

Beroepsgroep(en)

Gedragskundigen, (gz)psychologen, paramedici, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, revalidatieartsen, ambulant begeleiders (zorg),arbeidsdeskundigen

Niveau

(post) HBO, WO

Zien we je bij het HersenletselCongres?