Routebeschrijving

Openbaar vervoer
De ReeHorst is op loopafstand van treinstation Ede-Wageningen. U loopt 250 meter rechtdoor, in tegenovergestelde richting van het centrum (de zuiduitgang van het station). Na het oversteken van een drukkere weg bevindt de Reehorst zich vervolgens aan uw rechterhand.
Voor informatie over het openbaar vervoer ga naar www.9292.nl of bel OV-reisinformatie: 0900-9292.

Auto
Hieronder vindt u de kaart met de locatie van de ReeHorst. Kijk voor de meest recente informatie over de route die u het best kunt nemen wanneer u met de auto komt op de website van de ReeHorst.

Het vertrek met de auto na afloop van het congres
Het verlaten van het parkeerterrein na afloop van het congres kost altijd de nodige tijd. Wij raden u aan om bij het verlaten van het terrein van de Reehorst rechtsaf  de Bennekomseweg op te gaan richting Bennekom. Deze route naar de A12 is even lang als via Ede, maar u hoeft dan niet de Bennekomseweg over te steken, wat altijd voor veel oponthoud met zich meebrengt. Uw navigatie stuurt u dan ook snel weer naar de A12.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Kijk voordat u contact opneemt eerst tussen de Frequently Asked Questions of uw vraag niet al beantwoord is op deze website.

HersenletselCongres
Parkweg 126
6511 BM Nijmegen
T:  024 - 206 10 30
E: info@hersenletselcongres.nl

Of vul het contactformulier in.